ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

Magyar Fürdőkultúra Napja

a Magyar Fürdőszövetség programjai

2012. október 13. szombat

Programok

 

Előadások az iskolákban, 50% belépődíj kedvezmény október 13-án és további ingyenes programok (vizitornák, kézmasszázs) a fürdőben.

Boom Bikini Party” néven éjszakai fürdőzés, filmvetítés: „A magyar fürdőélet” kiállítási anyagáról, gőz szeánszok, az élményfürdő bejáratánál Bubu a kabalaelefánt várja meglepetéssel a gyerekeket. Előadások megtartása az egyetemes és magyar fürdőkultúráról, a fürdőruha történetéről.

Előadások a magyar fürdőkultúra történetéről a római időktől napjainkig. Játékos, interaktív vetélkedők egész hétvégén a gyermekek és felnőttek részére. A szaunakultúra népszerűsítése érdekében szaunaszeánszok (Tenkes kapitánya a gőzben, A magyar pálinka titka, Magyar tenger különleges szeánszok) és a hagyományos szaunázás megismertetése az érdeklődőkkel.

Éjszakai fürdőzés (kóstoltatás (pálinka, bor, kolbász), szauna szeánsz, fürdőruha bemutató, táncház, boros fürdő, masszázs.

Filmvetítés a magyar fürdőkultúráról, Bükfürdő 50 éve fotókiállítás, ingyenes aktív wellness programok, ingyenes állapotfelmérés, masszázs bemutató, ingyenes szauna szeánszok.

Az épülő családi élményfürdő építkezésének bejárását biztosítják “nyílt nap” keretében. 10% belépődíj kedvezmény.

Ingyenes állapotfelmérés (testzsírszázalék mérés, vérnyomásmérés, életmód tanácsadás, tájékoztatás a fürdőben igénybe vehető gyógykezelésekről, gyógy- és medical wellness szolgáltatásokról) Zalakarosi gyógyvízből készült krémek bemutatója, kipróbálása, vízi aerobic és életmód program Katus Attila aerobic világbajnokkal.

Játékos vízi vetélkedők, szauna ceremónia, aquafitness, fürdőtörténeti előadások.

Prezentációk vetítése, körbevezetés.

A Termálfürdőben 7.00-10.00 óráig Pávai Vajna ásványvízzel kedveskednek a vendégeknek. 11 órától a Termálfürdő épületében korhű fürdőruha bemutatót tartanak. Az előadást divat-totó színesíti, különböző nyereményekkel. Az Aqua-Palace élményfürdőben 10-13 óráig AquaPalis – a fürdő kabala figurája – hűtőmágneseket osztanak a családoknak, majd 14 órától újra korhű fürdőruha bemutatóra kerül sor, játékkal. Az Élményfürdő Pávai Vajna fürdőjében (Mozi fürdő) a nap folyamán előadásokat vetítenek az egyetemes és magyar fürdőkultúráról valamint a fürdőruha történetéről. Ugyanitt tekinthetik meg a látogatók a fürdő 85. születésnapjára készült Börleszk filmet is. 15 órától a Szaunavilág várja szauna szeánszokkal a vendégeket. 21 órától éjszakai fürdőzés. 15 órától gyermek animáció lesz az Aqua-palace-ban, Miki Mini Parti néven, valamint játszóház és kézműves foglalkozás is várja a gyerekeket. A Termálfürdőben, az Aqua-Palace élményfürdőben és a fedett Árpád Uszodában 20% kedvezményt biztosítanak a belépő árakból.

Előadások vetítése az egyetemes és magyar fürdőkultúra témájában.

A Fürdő kedvezményes, 650 Ft-os belépőjeggyel várja vendégeit.

Előadások a magyar fürdőkultúráról a vendégeknek és a helyi iskoláknak. Éjszakai fürdőzés

  • Monori Városi Uszoda

Az uszodában működő szervezetek, egyesületek bemutatkozása, belépődíj kedvezmény.

Éjszakai masszázs kavalkád, hagyományos és egzotikus masszázsok, Ma-uri táncbemutató. Chill-out music, tánc és ezen az estén minden masszázs csak 1.000 Ft (előzetes regisztráció alapján)! Hosszabbított nyitva tartás 23:30-ig.

Vízitorna, gyermekrajz pályázat eredményhirdetése, fürdőtörténet bemutatása, éjszakai fürdőzés, magyaros szauna szeánszok

Előadások, gyermekprogram, gitárest.

Egész nap filmvetítés az aulában a magyar fürdőkultúra történetéről, 10.00-18.00 gyermek animáció, családi programok a gyermekfürdő játszóházában, délután ingyenes szauna szeánszok, hosszabbított nyitva tartás 22 óráig. A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából, ezen a napon a teljes árú felnőtt-, diák és nyugdíjas napijegyet vásárlók ajándék belépőt kapnak, mely egy későbbi időpontban felhasználható.

A szaunajegy(száraz, nedves, infra) egységesen ezen a napon 450 Ft-ba kerül, valamint az éjszakai fürdőzés jegyára 900 Ft lesz. A fürdő Habparty-val kedveskedik a vendégeknek.

50% belépődíj kedvezmény. Előadások az egyetemes és magyar fürdőkultúráról.

20% kedvezmény a felnőtt és kedvezményes családi belépőjegyek árából, Előadások megtartása az Egyetemes és Magyar Fürdőkultúra témakörében.

HAGYOMÁNY ÉS EGÉSZSÉG EGY FORRÁSBÓL…

Magyar Fürdőkultúra Kft.

Hozzászólások lezárva.